Direct contact? 06-53875700 of mail info@pebebeeld.nl 

360 viewer
Photo Sphere Viewer

Woning  & Vastgoedfotografie

De eerste indruk van uw woning is erg belangrijk. Professionele foto’s zijn tegenwoordig onmisbaar in de woningmarkt. PeBe Beeld Producties biedt u verschillende fotografie pakketten aan. 

Woningfotografie

vanaf € 130,00 excl. btw

Met professionele foto’s van uw woning, haalt u potentiële klanten binnen! Dit is dan ook de snelste manier om uw woning op een mooie manier te presenteren. PeBe Beeld Producties gelooft in kwaliteit en levert gegarandeerd prachtige beelden van uw woning. Met het basispakket bent u vanaf €125,- al voorzien van foto’s die ervoor zorgen dat u woning het onderscheid uitmaakt op websites zoals Funda.nl. 

Een compleet beeld van uw woning door middel van hoogtefotografie!

vanaf € 130,00 excl. btw

PeBe Beeld Producties is gespecialiseerd in hoogtefotografie. Met hoogtefoto’s komen de beelden van uw woning nog meer tot zijn recht. Een compleet beeld van uw woning geeft potentiële kopers namelijk een zo’n goed mogelijk beeld vanwege het unieke perspectief. PeBe Beeld Producties werkt met een hoogtestatief die er voor zorgt dat er op 7,5 meter hoogte, foto’s van uw woning worden gemaakt. Een ideale manier om meer uit de verkoop van uw woning te halen.

Een warme sfeer maakt de foto!

Avondfotografie vanaf € 130,00 excl. btw

Potentiële kopers zijn vaak opzoek naar een woning die warmte en gezelligheid uitstraalt. De belichting van een woning is daarom erg belangrijk. Avondfotografie is daarom een fijne manier om uw woning goed op de kaart te zetten. PeBe Beeld Producties is ook ’s avonds in te huren, om beelden te maken die een fijne huiselijke sfeer uitstralen. 


360 graden fotografie

vanaf € 130,00 excl. btw

360 graden foto’s doen het niet alleen goed bij potentiële kopers, maar ook op Funda wordt u ervoor beloond. 360 graden foto’s krijgen namelijk een hoge positie op Funda.nl, waardoor uw woning zich kan onderscheiden met andere woningen. Daarnaast geeft het een realistisch beeld, omdat de woning virtueel bezichtigd kan worden door potentiële kopers. PeBe Beeld Producties werkt met de juiste tools om uw woning direct gereed te maken voor Funda.nl.


Ik ben zeer geïnteresseerd
  • *
  • *
  • Captcha: